(1977.) odrasla je u Sarajevu, danas živi u Varaždinu. Pjesme i kratka proza su joj objavljivani u Hrvatskoj i u regiji u časopisima i na književnim web portalima te čitani u emisijama Poezija naglas i Riječi i riječi na 3. programu Hrvatskoga radija. 
Opširnije...

(1991., Zagreb) apsolvent je psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Objavljivao je priče u časopisima i na portalima ("Fantom slobode", "Kritična masa", "Kultipraktik") i u zbornicima ("Rukopisi 41", "Najkraće priče"). 
Opširnije...

(1985., Split) diplomirala je kroatistiku i anglistiku na Filozofskom fakultetu. Radi u Skribonautima. Prevodi i piše. Prevela je roman Rachel Kushner "Bacači plamena" (Profil, 2017.)
Opširnije...

rođen 1988. u  Zagrebu. Osnovnu i srednju školu završio u Puli i Rovinju. Dobitnik nagrade Na vrh jezika 2013. godine za zbirku poezije „Metakmorfoze“, u nakladi Algoritma. 
Opširnije...

(1984., Karlovac) živi u Zagrebu, gdje je zaposlen kao asistent na Filozofskom fakultetu. Piše i objavljuje poeziju, prozu, publicističke i teorijske tekstove.
Opširnije...

rođen je u Mostaru 1983., gdje je živio prvih pet godina. Prva dva razreda osnovne škole završio je u Tuzli, a ostatak u općini Sračinec. Srednju Medicinsku školu završio je u Varaždinu, a studij hrvatskog jezika i književnosti u Rijeci.
Opširnije...

(1991., Zagreb) diplomirala je na odsjeku filozofije i apsolventica na odsjeku komparativne književnosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu.
Opširnije...

(1992., Doboj) osnovnu i srednju školu završila je u Glamoču. Poezija joj je dosad objavljena u zbornicima Rukopisi 39, Garavi sokak i REZ.
Opširnije...

 Festival se odvija zahvaljujući potpori
Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba i
Ministarstva kulture Republike Hrvatske

 

Back to top