foto: Siniša Sunara

(Bačka Topola, 1985), objavio je knjigu kratke proze Trči Lilit, zapinju demoni (Kikinda, 2013) te zbirku gemischt-poezije Žoharov let (Stolac, 2014).

Opširnije...

foto: Siniša Sunara

(Čakovec, 1986.) godine, magistrirala na studiju hrvatskoga jezika i književnosti. Objavila zbirku pjesama „I zvijezde se smiju krhkosti“ (2005) te bila jedna od autorica u zbirci poezije „Ima boljih stvari od suhe odjeće“ (2007).

Opširnije...

foto: Siniša Sunara

(Vela Luka, 1987.), odrastao je u Veloj Luci na otoku Korčuli. Diplomirao je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Objavljivao je poeziju i prozu te književne osvrte i intervjue u Zarezu, Quorumu, Autsajderskim fragmentima, knjigomat.com, agoncasopis.com... Priča „Uredan rukopis“ uvrštena mu je u knjigu „Ispod stola“.

Opširnije...

foto: Siniša Sunara

(Travnik 1987.) studij novinarstva i povijesti završila je na Hrvatskim studijima u Zagrebu. Kratka proza joj je zastupljena u antologijama „Bez vrata, bez kucanja: novi hrvatski prozaici“, „Vranac- najbolja kratka priča“ te u časopisima Zarez, Re, Fantom slobode, Urbani Vračevi, Keine Delikatessen.

Opširnije...

foto: Siniša Sunara

(1984., Varaždin) diplomirala je informatiku na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, Sveučilište u Zagrebu. Prvu priču napisala je 17. ožujka 2011. godine. 2012. godine ozbiljno shvatila pisanje. Do danas je objavila oko 30 priča.

Opširnije...

(Zagreb, 1990.) nakon završene II. gimnazije u Zagrebu upisuje studij anglistike i rumunjskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, gdje mu je još preostalo obraniti diplomske radove. Prevodi s rumunjskog i na rumunjski, pretežno suvremenu književnost, a povremeno prevodi i s engleskog i francuskog.

Opširnije...

foto: Siniša Sunara

(Zagreb, 1988.) osnovnu i srednju školu završio je u Puli i Rovinju, trenutno živi u Dugom Selu. Pjesme su mu objavljivane u e-časopisima Književnost uživo i Međutim. Dobitnik je nagrade Na vrh jezika za pjesničku zbirku Metakmorfoze (Algoritam, 2013.).

Opširnije...

 Festival se odvija zahvaljujući potpori
Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba i
Ministarstva kulture Republike Hrvatske

 

Back to top