Foto: Siniša Sunara

(Travnik 1987.) studij novinarstva i povijesti završila je na Hrvatskim studijima u Zagrebu. Kratka proza joj je zastupljena u antologijama „Bez vrata, bez kucanja: novi hrvatski prozaici“, „Vranac- najbolja kratka priča“ te u časopisima Zarez, Re, Fantom slobode, Urbani Vračevi, Keine Delikatessen.

Opširnije...

(1982., Split) diplomirala je kroatistiku i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Predaje hrvatski jezik i književnost u Elektrotehničkoj školi u Splitu.

Opširnije...

rođena je 17.09.1995. u Vinkovcima. Prva četiri razreda osnovne škole završila je u Novim Mikanovcima, a više razrede u Vođincima.

Opširnije...

rođena je 1982. godine u Vukovaru, opću gimnaziju pohađala je u Zagrebu, a magistrirala na studiju filozofije i kroatistike Sveučilišta u Zagrebu.

Opširnije...

rođen je 1992. u Rijeci. Studira politologiju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te globalne studije na Global and European Studies Institute u Leipzigu.

Opširnije...

(1982., Zagreb) diplomirala je sociologiju i filozofiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2006. godine i otada je zaposlena u Institutu za društvena istraživanja u Zagrebu. Bavi se sociologijom prostora. Doktorirala je 2012. godine s disertacijom Utjecaj društvenih aktera na urbane transformacije i obnovu Zagreba nakon 2000. godine. Autorica je brojnih znanstvenih članaka i urednica znanstvenih zbornika. Također je i dopredsjednica Centra za kreativno pisanje u Zagrebu (CeKaPe). 

Opširnije...

 Festival se odvija zahvaljujući potpori
Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba i
Ministarstva kulture Republike Hrvatske

 

Back to top